ANTALYA / KAŞ - Durmuş-Gülser Gedikoğlu Ortaokulu

Durmuş-Gülser Gedikoğlu Ortaokulu

İslamlar Mahallesi İncebel Mevkii Akbel Sokak Kaş ANTALYA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, En az bir yabancı dili çok iyi bilen, Yüksek moral değere sahip, Kendine güvenen, Katılımcı, Kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, Çağdaş, Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece beldemizin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Yaşamayı, hayati, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, Yabancı dili bir araç kabul ederek üst düzeyde öğrenme isteği duyan, Özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, Başkalarının haklarına saygılı, takim çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Bir üst öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri tutum ve davranışları kazanan. Sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline getiren, Bireyleri özveriyle, özenle yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
Okulumuz Antalya - Fethiye Karayolu güzergahında bulunmaktadır. Kalkan beldesinden şehiriçi dolmuşlarda çalışmaktadır.
Okulumuz Kalkan Beldesi Akbel Mahallesinde bulunmaktadır.
Okulumuz Antalya İline 220 km, Kaş İlçesine ise 28 km uzaklıktadır
Kütüphanede Bulunan Kitap Sayısı: 3287